Elektrikli Hyundai ailesi yelken yarışlarında
Hyundai’nin elektrikli araçları; INSTER, INSTER Cross, KONA Elektrik, IONIQ 5, IONIQ 5 N, IONIQ 6 ve IONIQ 9 Rixos Sailing Cup’ta katılımcıların deneyimine sunuldu.
HYUNDAI Motor Türkiye’nin ana sponsorluğunu üstlendiği 10. Rixos Sailing Cup, “Dostluk Kazansın” mottosuyla Muğla’da düzenlendi. Rixos Hotels’in Muğla’nın Göcek koylarında düzenlediği yarışma, yelken tutkunlarını 10’uncu kez bir araya getirdi.
“Dostluk Kazansın” mottosuyla dört gün boyunca performans, dayanışma ve doğayla uyumun buluştuğu turnuvaya, 13 ülkeden 400’ü aşkın sporcu ve 50’den fazla yelkenli tekne katıldı.

Ana sponsor olarak turnuvada yer alan Hyundai Motor Türkiye, yelken takımıyla yarışlara katılarak rekabetin yanı sıra dostluk ruhunu da öne çıkardı.
Rixos Sailing Cup’a sürdürülebilirlik odaklı bir yaklaşım getiren şirket, rüzgarın gücüyle ilerleyen yelkenliler gibi elektrikle çalışan ve 0 emisyona sahip modelleriyle doğaya karşı sorumluluğunu yerine getiriyor.

INSTER, INSTER Cross, KONA Elektrik, IONIQ 5, IONIQ 5 N, IONIQ 6 ve IONIQ 9 gibi modellerden oluşan Hyundai’nin elektrikli araçları, etkinlik boyunca katılımcıların deneyimine sunuldu ve markanın elektrikli mobilite vizyonu, katılımcılara tanıtıldı.
Hyundai Motor Türkiye, elektrikli geleceğe yönelik vizyonunu spor ve yaşam tarzı etkinliklerinde konumlandırmaya devam ederek, “İnsanlık için İlerleme” felsefesini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

