GenelOto Teknoloji

Aküsü biten araçları çalıştırıyor

Güvenli sürüş için yeni teknolojilere odaklanan ams OSRAM, aküsü biten araçları çalıştırmak için BATTERYstart ürünü ile akü takviye kablosuna ve başka bir araca duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

YAZ aylarında genel havanın ısı artışı sebebiyle zarar gören aküler kış aylarında soğuk havanın da etkisiyle çalışmayabiliyor. Araç güvenliğine, araç elektrik aksamlarına ve elektrikli araçlara yönelik çalışmalar yürüten ams OSRAM, yaz ve kış aylarında akünün bitmesi sorununa akü takviye kablosuna ve başka bir araca duyulan ihtiyacı ortadan kaldıran ve anında çözüm üreten BATTERYstart ürünü ile yeni nesil bir çözüm sunuyor.

TÜM ARABA BOYUTLARI İÇİN İDEAL KULLANIM

Kompakt, güçten ödün vermeyen BATTERYstart araçların torpido gözüne kolayca sığarak, acil durumlarda kurtarıcı oluyor. Akıllı kelepçeleri ani yükselmeye, ters polariteye ve kısa devre korumasına sahip tasarım, araçları ve takviye cihazını güvenli ve çalışır durumda tutmaya olanak tanıyor. Ayrıca cep telefonları ve tabletler gibi elektronik cihazları şarj etmek için bir power bank özelliği ve parlak bir LED çalışma ışığı içeriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir